گیرکردن دست زن جوان افغانستانی در چرخ‌گوشت صنعتی (۴ اسفند ۱۴۰۳) فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) حراج سکه برگزار می‌شود + لینک سفارش تصادف ساینا و پراید در محور قوچان- مشهد با ۶ مصدوم (۴ اسفند ۱۴۰۳) ارزیابی کیفیت شیرخشک با ابداع پژوهشگران دانشگاه تهران تصادف پراید با خاور یک فوتی و سه مصدوم برجای گذاشت (۴ اسفند ۱۴۰۳) مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ سرانه پذیرش در مدارس علمیه خراسان ۲ برابر میانگین کشوری است صدور هشدار‌های نارنجی و زرد در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی (۴ اسفند ۱۴۰۳) اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به ۲۰۰ هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی ۲ کوهنورد در کولاک برف اشترانکوه مفقود شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم چرا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز نمی‌شود؟ ۱۸ اثر صنایع‌دستی خراسان رضوی به مرحله نهایی جشنواره ملی فجر سیمین راه یافت استخدام ۱۸ هزار معلم جدید پس از بازبینی آزمون استخدامی کاهش دمای شدید در تهران از امروز تا سه‌شنبه (۴ تا ۷ اسفند ۱۴۰۳) چگونه در فصل پرمسافر، بلیت تبریز به استانبول را ارزان بخریم؟ فروش اینترنتی دارو از بهار ۱۴۰۴ کلید می‌خورد آغاز انجام تست مولکولی تب دنگی در آزمایشگاه مولکولی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۴ اسفند ۱۴۰۳) فعالیت دلالان، چالش جدی در عرصه گردشگری سلامت است دستور دادستان زاهدان برای بررسی موضوع حادثه انفجار ساختمان بنیاد مسکن چابهار (۴ اسفند ۱۴۰۳) چرا سفر به یک کالای لوکس تبدیل شده است؟ تاریخ برگزاری آزمون ۱۴۰۴ صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان اعلام شد امسال ۴۴ درصد گنجایش اقامتگاه‌های رسمی خراسان رضوی تکمیل شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) خطرات محصولات غذایی وارداتی فاقد استعلام وزارت بهداشت درمان بیماران سکته مغزی نیازمند حمایت دولت است کوچک کردن تومور‌های پروستات بدون نیاز به جراحی ممکن شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۴ اسفند ۱۴۰۳) | دمای مشهد به منفی ۵ درجه می‌رسد ارتقای دانشگاه صنعتی اسفراین به تصویب رسید امدادرسانی هلال‌احمر به بیش از ۴۰۰ نفر در کشور طی ۷۲ ساعت گذشته (۴ اسفند ۱۴۰۳) چالدران، سردترین شهر کشور با دمای منفی ۲۱ درجه سانتی‌گراد (۴ اسفند ۱۴۰۳) آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای شمال کشور (۴ اسفند ۱۴۰۳) قتل پیرمرد ۹۱ ساله در برابر دوربین مداربسته
سرخط خبرها

خراسان رضوی در انتظار ابلاغ طرح جدید مبارزه با هپاتیت B است | درمان ۱۲۰۰ بیمار هپاتیت طی ۵ سال در استان

  • کد خبر: ۲۱۷۳۳۲
  • ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۹
خراسان رضوی در انتظار ابلاغ طرح جدید مبارزه با هپاتیت B است | درمان ۱۲۰۰ بیمار هپاتیت طی ۵ سال در استان
مسئول پیشگیری و کنترل هپاتیت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد با اشاره به اینکه اکنون نیز اقداماتی در حوزه هپاتیت B در کشور انجام می‌شود، گفت: هنوز طرح جدیدی به خراسان‌رضوی ابلاغ نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز «آغاز طرح کنترل هپاتیت B از سال آینده» این خبری است که چند‌روز پیش توسط حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، اعلام شد. به گفته وی، بازه زمانی شروع این طرح از مهر‌ماه سال آینده خواهد بود؛ اما مسئول پیشگیری و کنترل هپاتیت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد با اشاره به اینکه اکنون نیز اقداماتی در حوزه هپاتیت B در کشور انجام می‌شود، گفت: هنوز طرح جدیدی به خراسان‌رضوی ابلاغ نشده است.

علی حسین‌پور در گفتگو با شهرآرا، هپاتیت B و C را دو نوع مهم این بیماری اعلام کرد و افزود: این دو نوع و البته به‌خصوص هپاتیت B نسبت به سایر هپاتیت‌ها شیوع بیشتری دارند. راه اصلی انتقال هپاتیت B خونی است، اما از طریق روابط‌جنسی نیز ممکن است به فرد دیگر منتقل شود.

وی از شروع واکسیناسیون این نوع خاص از هپاتیت از سال ۱۳۷۲ در کشور خبر داد و اظهار کرد: براساس انجام این واکسیناسیون افراد زیر سی سال نسبت به این بیماری ایمن شده‌اند؛ بنابراین شیوع آن در کشور کاهش پیدا کرده است و از حدود ۳ درصد مردم کشور به کمتر از یک‌درصد کاهش پیدا کرده است.

تکمیل اقدامات برای درمان هپاتیت B

وی طرحی را که قرار است در سال آینده انجام شود، تکمیل‌کننده اقداماتی دانست که اکنون در‌خصوص این نوع خاص از بیماری هپاتیت انجام می‌شود و گفت: قرار است در قالب این طرح، افرادی که مبتلا به این بیماری هستند، مورد درمان و مراقبت قرار بگیرند.

حسین‌پور درخصوص هپاتیت C نیز بیان کرد: افرادی که به این بیماری مبتلا می‌شوند، احتمال اینکه بیماری‌‎شان مزمن شود یا حتی به سرطان کبد مبتلا شوند، زیاد است.

 پیش از‌این دارو‌های تزریقی برای این افراد وجود داشت که خیلی هم مؤثر نبود؛ به‌همین‌دلیل شاید حدود ۹۰‌درصد کسانی که مبتلا به این بیماری می‌شدند، درمانشان طولانی می‌شد یا احتمال برگشت ویروس به بدن آنها زیاد بود.

وی ادامه داد: از هشت سال پیش دارو‌های ضدویروسی در دنیا کشف شده که بسیار مؤثر بوده و درمان این دارو‌ها در یک بازه زمانی سه ماهه است و بیش از ۹۰‌درصد ویروس را از بدن فرد خارج می‌کند.

درمان ۱۲۰۰ مصرف‌کننده مبتلا به هپاتیت

مسئول پیشگیری و کنترل هپاتیت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد با اشاره به آغاز شناسایی افراد مبتلا به این بیماری از سال ۱۳۹۷، گفت: از سال ۱۳۹۹ نیز سازمان‌های مردم‌نهاد شروع به درمان موارد شناسایی‌شده کردند. از همان سال تاکنون در خراسان‌رضوی به بیش از ۱۲۰۰ نفر مصرف‌کننده مواد تزریقی که هپاتیت داشتند، دارو ارائه شده است که کمتر از ۴ درصد این تعداد بانوان بوده‌اند.

حسین‌پور اضافه کرد: بعد‌از‌آن حدود ۹۸‌درصد بدن این افراد از ویروس بیماری پاک شده است. البته به این دلیل که این افراد درخصوص ابتلا به این بیماری پرخطر محسوب می‌شوند، خدمات کاهش آسیب و توزیع سرنگ در حاشیه شهر صورت می‌گیرد. وی همچنین از ارسال دارو و کیت‌های تشخیص سریع شناسایی هپاتیت C در کشور از سوی وزارت بهداشت خبر داد و گفت: بیمه نیز به این بیماران که نشان‌دار شده‌اند خدمات کامل تشخیصی و درمانی ارائه می‌دهد. متأسفانه مشکلی که در این زمینه وجود دارد، این است که افرادی که مبتلا به این بیماری هستند، بیشترشان بی‌خانمان هستند و در نشان‌دار‌کردن این بیماران دچار مشکل می‌شویم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->